Balfolk Groningen

Er komt opnieuw een balfolk in Groningen!

Wie/waar/wanneer
Vrijdag 8 maart van 19:30-23:00 uur in Theater De Kapel in de ORKZ te Groningen, Emmastraat 15b met live muziek van Laouen.

De kapel is te vinden als je naar het Oude RKZ (ORKZ) komt in de Emmastraat 15. Wanneer je binnenkomt loop je naar de bar, en rechts van de bar bevindt zich de deur naar de kapel. (Na 18 uur is parkeren gratis in de buurt.)

Globaal tijdschema:
19:30 dansworkshop
20:30 bal met Wouter Kuyper
22:30 sessie
23:00 einde programma
(Tijden onder voorbehoud)

Entree: vrijwillige donatie, zoals bijvoorbeeld € 15,- Geef ruim, want alles gaat 100% naar muzikanten.

Over Laouen
De wegen van Bert Leemans (chromatische accordeon) en Ies Muller (houten dwarsfluiten, bombarde) kruisten elkaar al vaak in allerlei projecten, en het werd hoogste tijd voor een duo. Voilá, hier is het! In een fijne dynamische melange vloeien Bretonse, Franse en Ierse melodieën, traditioneel en eigen werk, naadloos in elkaar over. De muziek van dit duo brengt je naar een andere wereld en nodigt meteen uit tot dansen.

Website: https://www.facebook.com/Laouen-571925990002251/

Muzikanten:
Bert Leemans (chromatische accordeon)
Ies Muller (houten dwarsfluiten, bombarde)

Balfolk Groningen is dansen op live folkmuziek en natuurlijk sessie na afloop: dus neem ook je instrumenten mee! Download hier evt. je sessieboekjes:

Over de Dansuitleg
In deze dansuitleg komen de basisprincipes van balfolk aan bod zodat iedereen mee kan doen. In de tweede helft v/d dansuitleg gaan ze dieper op één dans in.

Wat is Balfolk?
Balfolk is misschien een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met de muziek en dansen van hier: de dansen en muziek die traditioneel in West-Europa voorkomen. En er is altijd live muziek! Nieuwsgierig? Er zijn kaartjes met kennismakingskorting!
En we starten altijd met een dansuitleg. Iedereen kan mee doen.
Wees welkom!
http://www.balfolk.nl/

AGENDA
Schrijf de data alvast in je agenda en houd balfolk.nl in de gaten.
8 maart Laouen
19 april: Mook
24 mei Erik de Jong en Martijn Versteegh
21 juni Hartwin (trio)

data onder voorbehoud:
20 september
18 oktober