Geluidstechniek ‘live’

Organiseer je een feest, festival, optreden, lezing, of andere gelegenheid waarbij je geluidstechniek nodig hebt? Ook dan ben je bij FolkMuzikant.nl aan het goede adres.

De bands genoemd op deze website beschikken over (verschillende) geluidsinstallaties en professionele geluidsmensen. Ben je op zoek naar een geluidsinstallatie plus geluidsman voor een klein of middelgroot evenement? Dan kunnen wij je wellicht van dienst zijn.

Wij kunnen een volledige installatie leveren (of zelfs meer dan één). Dat wil zeggen: PA-speakers, monitors, digitale* mixer met tot wel 32 XLR-ingangen, licht, afdoende microfoons en alle benodigde bekabeling.

De installatie is uitermate geschikt voor zalen, cafés, huiskamers, kleine buitenpodia, enz. Onze specialisatie ligt in het versterken van bands met akoestische instrumenten (zoals folkbands). Bovendien zijn de technici zelf ook muzikant en weet men wat belangrijk is op het podium. Wij streven niet naar een zo hard mogelijk geluid, maar naar een ‘goed’ geluid. Harder is in onze optiek niet altijd beter (al kan het best hard 😉 ).

Spreekt bovenstaande je aan, neem dan gerust contact op via: info@goedgeluidgroningen.nl of bel 06-16442800

*DIGITAAL: digitale mixers zijn de analoge steeds meer aan het vervangen, en niet zonder reden. Enkele voordelen van digitaal mixen: ieder kanaal zijn eigen effecten/compressie/EQ; bediening gaat draadloos via laptop of tablet (geen kabels meer door de zaal); mogelijkheden tot live-opnemen (alle inputs op aparte tracks); iedereen een eigen monitormix; enz.

Licht- en geluidstechniek verzorgd op buitenpodium Stellingen Festival in Appelscha.