Folk Bands

Celtic acoustic folk rock van The Assassenachs
Assassenachs
Enkele nummers van de CD van de Assassenachs ‘New Traditions’
YouTube Optreden in “Café Marleen”
Deze band, die in de kern bestaat uit twee naar Nederland geëmigreerde Schotten en een Groninger, staat garant voor een swingend keltisch folkfeest met uitstapjes naar het singer-songwriter genre. Regelmatig werken ze met gastmuzikanten (verspreid over Europa, omdat ze zichzelf ook niet door landsgrenzen laten tegenhouden).

—————————————————————————————–

Opzwepende, Nederlandstalige Powerfolk met een knipoog: HoppaH!

Enkele nummers van de CD van ‘HoppaH!’
YouTube HoppaH! Promo 2012/2013
Door de diverse achtergronden van de zes muzikanten is ‘HoppaH!’ een samenkomst van verschillende muziekinvloeden. Het is een mix van klassiek viool, folk accordeon, reggea/ska/punk drum, klezmer klarinet, stuwende bas en rauwe zang van zwaarmoedige doch relativerende teksten. Dit resulteert in opzwepende liederen, die lekker in het gehoor liggen en waarbij je niet stil kan blijven staan.

—————————————————————————————–

Irish Party Music met de Doggy Few

Enkele tracks van The Doggy Few CD ‘Live in Dublin’
YouTube Optreden in Mother Reilly’s Pub, Dublin
Wilt u een wat uitgebreidere band voor op een feest, bedrijfsuitje, festival of in een kroeg? Het publiek komt al snel los bij bekende Ierse nummers van o.a. de Dublinners en de Pogues, afgewisseld met setjes vlotte en virtuoze dansdeunen. Ook geschikt voor het begeleiden van dansworkshops.